Velg leilighet

– Et fantastisk prosjekt på mange måter

I det nye boligfeltet på Gakorimyra vil det snart reise seg 56 nye leiligheter. Det første byggetrinnet skal inkludere 22 leiligheter fordelt på tre bygg over to etasjer.

I følge eiendomsmegler Lars Erik Bjørn hos Partners Eiendomsmegling er salget allerede godt i gang. – Vi har allerede solgt 10 leiligheter, og vi venter på avklaring for et par salg, forteller Bjørn. Han kan fortelle at mange av kjøperne har valgt Nordtoppen på grunn av nærhet til turområder, som nettopp Nordtoppen, Hjemmelufttoppen og Gakorivannet.

Oddmund Eriksen i Polarlys Boligbyggelag kan fortelle at borettslaget vil bli utformet med fellesområder som inkluderer lekeplass, grøntområder, aktivitetsbygg og parkering.

– Beliggenheten er upåklagelig. Det er god plass, nærhet til barnehage, skole og butikker, lysløype rett utenfor døra, turområder, badevann, utsikt til Nordtoppen og fantastiske solforhold. Nordtoppen er et fantastisk prosjekt på mange måter, forteller Eriksen.

Her skal det bygges 22 nye leiligheter i første byggetrinn av Nordtoppen. Foto: Partners Eiendomsmegling / Robert Baardsen


Han forteller videre at dette er bygg de er godt kjent med.

– Vi har god erfaring med denne typen bygg fra Sør-Varanger og er veldig fornøyd med hvordan disse byggene blir både utvendig og med tanke på planløsningene. I tillegg får alle parkering i carport.

Eriksen legger også til at borettslaget vil bli forvaltet av boligbyggelaget.

– Dette sikrer trygg, god og forutsigbar forvaltning på alle områder. Samtidig er leilighetene i ett slikt prisleie at absolutt alle som er ute etter leilighet bør sjekke ut prosjektet.

Å bygge leiligheter er ikke ukjente saker for Polarlys. De har nemlig bygd et stort antall leiligheter i både Alta og Kirkenes, og forvalter også omtrent 1800 boenheter. Om hvem som skal bygge leilighetene sier Eiendomsmegler, Lars-Erik Bjørn at valget falt på entreprenør Geir Svendsen. – Svendsen har vært med på lignende prosjekter tidligere, og er et kvalitetsstempel, i følge megleren.

Oddmund Eriksen i Polarlys Boligbyggelag og Lars-Erik Bjørn i Partners Eiendomsmegling var nylig på befaring på området. Foto: Partners Eiendomsmegling / Robert BaardsenLeilighetene vil bli innredet i tråd med dagens standard, med moderne utførelse. For de som ønsker å tilføre ekstra særpreg til sin bolig, vil det være mulig å gjøre tilpasninger på overflater, belysning og innredning, avslutter Lars Erik.